Det Runde Bord

Det Runde Bord er omsorg. Det blev etableret i 2011 som forening under navnet Omsorgskunst og har siden da lavet en række projekter og socialt arbejde for blandt andet hjemløse.

Det Runde Bord er en frivillig forening primært bestående professionelle kokke og socialarbejdere fra omsorgsverdenen, erhvervsfolk fra bl.a. fødevarebranchen og en lang række af andre kompetente ildsjæle.

Det Runde Bord formidler gratis overskudsmad via innovative løsninger (og samarbejder) til en lang række af landets socialt udsatte, og dette skaber både en social og miljømæssig gevinst.

Det Runde Bord har været deltagende i en positiv udvikling omkring overskudsmad, bl.a. ved at være massivt tilstede på mange store events, Roskilde Festival, Grøn Koncert og en lang række fødevare messer.

Mission: At via en tydelig indsats, ikke alene formidle en masse mad af høj kvalitet, men udgøre en samfundsmæssig tilpasning til et betydeligt mere bæredygtigt og ansvarligt civilsamfund.

Vision: At opnå innovative løsninger på madspild, social forståelse og tværfagligt samarbejde.

Formål: At fremme samarbejde, inkludere ressourcestærke erhvervsgrupper og personer i en social udvikling med betydelige nationaløkonomiske fordele, samlet om indsatser for øget omsorg og begrænset madspild.

Vinder af Miljøprisen, Roskilde Festival 2015. Og vinder af Miljøprisen til Festival Awards, Europe 2014.

Festival awards 1400

Målsætning

Det Runde Bord vil ved at være til stede året rundt, kunne forvandle 1500 tons overskudsmad til over 3,75 mio måltider til socialt udsatte.

maalsaetning_web

1. Afhentning

Målsætning for Det Runde Bord er at være tilstede på de 30-35 største festivaler i Danmark og  opsamle de enorme mængder af madspild. Derudover at udvikle, iværksætte og drive løsninger på madspilds problematikker i hele værdikæden.

2.Transport

Madvarerne bliver transporteret i egne kølevogne og kørt til forskellige køkkener i Danmark.

3. Håndtering

Maden bliver behandlet på tre forskellige måder: frost, ready-to-go og råvarer – alt efter Fødevarestyrelsens regler.

4. Levering

Madspildet distribueres videre til socialt udsatte over hele landet uden yderligere omkostninger.

Hjemløs frivillig

Madspild

Hvert et bidrag kan bruges!

Støt Det Runde Bord via MobilePay.

Støt nu på: 92383

Doner 100 Kr til benzin

For 100 kr. kan vi betale for benzin til de biler vi kører rundt med. Vi arbejder 100% frivilligt, men benzin koster.

Doner 500 Kr til køkken faciliteter

For 500 kr. kan vi sætte et midlertidigt køkken op – her kan vi lave gratis mad til tusindvis af mennesker, der trænger.

Doner 1000 Kr til 1000 måltider

For 999 kr. kan vi sammen producere helt op til 1000 måltider til socialt udsatte, hjemløse og andre trængende sjæle.

Bliv frivillig.

Vores indsats bygger på din indsats!

Det Runde Bord har brug for frivillige, der skal være med på festivaler og andre events, som f.eks. sportsbegivenheder, fødevaremæssige tiltag, lokale tiltag og ikke mindst via den tiltagende omsorg, der er for landets udsatte.

Vi har brug for både chauffører, kokke, køkkenmedhjælpere, stærke hænder og i det hele taget mennesker, der på den ene eller anden måde har været beskæftiget med mad og fødevarer. Har du erfaring fra tidligere frivilligt arbejde, er det kun en fordel.


SponsorerSamarbejdes PartnereProcessing…
Success! You're on the list.

Det Runde Bord

Peter Haugelund, direktør.

c/o SoHo
Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V

Email: info@detrundebord.dk

Tlf. 20 48 09 04

Find vej